Wat kost het om bomen te snoeien/vellen?

Om uw boom gezond te houden, is het cruciaal dat u die geregeld laat snoeien, zeker bij fruitbomen. Maar wat kost het om een boom te laten snoeien of vellen en waarom laat u dat werk beter aan een professional over?

 

Zelf snoeien of een professional inschakelen? 

Een boom snoeien kan wel wat kosten, maar die kosten zijn nu eenmaal noodzakelijk om uw boom gezond te houden en een goede groei te garanderen. Als het slechts over struiken of kleine boompjes gaat, kan u er zeker zelf aan beginnen. Bij grotere bomen is het echter aangeraden om die klus aan een professional uit te besteden.

 

De stielmannen van Arborum Boombeheer kennen de kneepjes van het vak en weten exact op welke manier uw boom te snoeien zonder die te beschadigen. Bovendien bezitten ze een gespecialiseerde klimtechniek en kwalitatief materiaal om de klus in alle veiligheid uit te voeren.

76642434 534860180640000 4105367579625783296 n 1
Wat kost het om bomen te snoeienvellen

Welke factoren bepalen de prijs?

Vaak rekenen arboristen een vaste prijs per gevelde boom aan. Als het puur om snoeiwerk gaat, werkt Arborum Boombeheer met een uurtarief. De prijs wordt bepaald afhankelijk van verschillende factoren. Denk daarbij aan het aantal bomen, de boomsoort, het aantal takken, de vereiste technieken, de positie van de boom en de bereikbaarheid van de tuin.U kan ons team ook inschakelen voor specifiekere taken (bv. uitdunnen en opsnoeien). Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst over onze werkwijze of over onze tarieven. Arborum Boombeheer is uw geschikte partner voor alle snoei- en velwerken!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn